+45 40 36 05 04

Det er livsfarligt at flytte…

De fleste kender historierne om store IT-systemer som er ved at vælte hele læsset. Det offentlige har en fin tradition herfor men private virksomheder kan sagtens være med – de har bare ikke akt-indsigt og flyver ofte under medie-radaren med deres problemer – dog ikke fx Ilva og Idemøbler nu…

MEN at noget så simpelt som en flytning kan være lige så farlig er måske overraskende. Ind i mellem møder jeg virksomheder som er sat helt i stå i 6-12 måneder af en flytning. Det er som universets sorte huller der suger alt til sig.

Et halvt år op til flytningen kan det være modstand mod forandring (fx transport) eller alles indblanding i valg af stole, udsmykning eller placering af skriveborde som suger al fokus.

Efter indflytningen kan det være manglende færdiggørelse som suger lyset til sig. Helt banale ting som kaffemaskiner der ikke virker, lys eller ventilation der driller – eller bare mangel på mødelokaler, kan alvorligt distrahere en organisation, fra det som det i virkeligheden handler om.

Så pas på!

Når det så er sagt er en flytning en fanstatisk ændring i artefakter som kan bruges til at ændre kulturen med – fantastisk organisationsudvikling som jeg elsker – altså hvis der er styr på fundamentals…

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag