+45 40 36 05 04

Dilemmaer i solen

I går spiste jeg frokost i solen i Amaliegade med 2 iværksættere. Vi talte om deres tab. Ikke tab af penge – de var tvært i mod begyndt at komme ind. Nej – Tab af uskyld. Tab af kammerater og kollegerne – som var blevet til medarbejdere.

Før var det en fest og alle var i samme båd og hvis der blev råd til øl med pant var det en stor succes. Nu har de fået faste udgifter og må holde øje med løn og salg og performance for at få det hele til at løbe rundt. De er faktisk blevet ledere…

Og hvilke krav skal de så stille til deres team? Altid top performance? Er det førsteholdet med kun de bedste og en del kyniske udskiftninger? Eller er det den rummelige familie hvor alle hjælper alle og individuel performance ikke er  noget man skeler så meget til?

Der er ingen svar i det her – men vigtige overvejelser og måske genkendelse. Mange nye ledere oplever det samme tab. Mange kæmper med den kynisme der også kræves for at lede og drive forretning.

Giv det en tanke eller to – dermed tænker du også over hvilken leder du selv er.

 

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag