+45 40 36 05 04

En kompetence i underskud…

Mit bedste råd til ledere, og dem der gerne vil være det, er Handlekraft. Det har jeg skrevet 3 bøger om – så lad mig sætte fokus på en anden kompetence, der kan give dig markante forspring og som din organisation efter al sandsynlighed hungrer efter: OVERBLIK – og heraf komme klarhed. Det er en vare i underskud! Meget efterspurgt – både af direktører og medarbejdere. At kunne gennemskue kompleksiteten og se et enkelt mønster bagved. Årsagsforklaring. Det er hvad direktører har brug for – diagnoser fremfor symptomer.

Og det er hvad medarbejdere har brug for – at få vist en klar vej gennem hverdagens mylder af hændelser.

Og det giver resultater – for hvad er det modsatte? Hvad kommer af manglende overblik og dermed uklarhed? Der gør kompleksitet fremfor enkelthed. Så laver man mange kontroller, teams og processer i stedet for få. Mange prioriteter fremfor få. Mange løsninger og tilpasninger fremfor få.

Kan du kende det?

Hvis du kan levere overblikket og klarheden kan du forenkle tingene og gøre din organisation skarpere. Good luck!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag