+45 40 36 05 04

Er din Handlekraft blot en illusion?

Til et selskab mødte jeg en leder, der begejstret kommenterede min sidste bog om handlekraft – kunsten at eksekvere. Personen kunne kende meget af sig selv som handlekraftig. Vidste præcis hvad virksomheden havde brug for, og hvad der skulle gøres. Personen virkede også som fuld af energi og entusiasme. Da jeg så spurgte til den succes hun måtte have med alle disse løsninger, tog samtalen en uheldig drejning. Desværre var der en del forhindringer, tåbeligheder, personer og strukturer som gjorde, at det ikke var så nemt. Der blev ikke altid lyttet. Meget skulle lige have en lidt længere ‘indsalgstid’ før organisationen var parat osv.

Men er man handlekraftig, hvis man ikke får sine ting igennem? Svaret er nej. Man kan være ressourcestærk med ideer og energi osv. – men handlekraftig er man, hvis man får sine ting igennem – ikke blot ved intentionen herom. Sorry …

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag