+45 40 36 05 04

Film – Hvor meget social tech skal vi have på job?

Transparens er godt. Det vil de fleste gerne have…

Medarbejder engagement er godt – det vil de fleste gerne have…

Ny tekknologi kan hjælpe hermed. Sociale medier (SoMe) kan flyttes fra privat til arbejde og støtte transparens. Fællesskaber, aktiviteter, venskaber, engagement kan styrkes af teknologi.

Så hvordan kan det se ud om få år…?

Det giver Tom Hanks og Emma Watson nogle interessante bud på i denne film – parodi? utopi? dystopi? Se den og tænk over hvordan I gerne vil bruge teknologien.

https://www.youtube.com/watch?v=zH0E69gtQtI&fbclid=IwAR0mk7xuEqZSPOMNs-oR9r0D1033jljZla595hFijNxVbIy1ZDMJZny3yLk

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Grethe Carlsen siger:

  22 januar, 2019

  Hej
  Vedr. MUS samtaler er det overdrevet, hvad det hjælper. Man vil ikke som medarbejder fortælle, hvad man mener, der er forkert i en virksomhed, hvis lederen er meget selvcentreret, og det er der mange ledere der er! Man risikere bagefter at lederen går efter en. Jeg har selv prøvet, at forklarer stille og roligt, hvad der kunne være bedre. Men det var der ikke gehør for. og lederen gik direkte efter mig, og det endte med at jeg blev nødt til at opsige min stilling. Jeg ved at mange personaler ikke siger deres mening, fordi de er bange for at blive fyret, så de indordner sig. Det er meget forkert. Jeg har selv være leder og chef i flere sammenhænge. Jeg ved, at jeg som leder også har svært ved at forstå folk, hvis de ikke forstår, hvor jeg vil hen med mit produkt, fordi jeg ikke har så meget tid til at forklareren hel masse. Så hvis man sit personale til at komme ud af busken. Skal det foregå på hel trygge rammer. Så skal der bruge tid på det. Ledelsen skal forklarer; hvad er de i gang med, så personalet ved, hvor sejler vi hen. Og de må stille kritiske spørgsmål. Det kan bruges til noget, for hvis der er rod i produktionen, mellem nogle medarbejderne, og de ikke vil sige noget, fungerer det ikke. Mange er ikke vant til at blive spurgt og det tager tid, at få en kultur ind i en virksomhed, hvor man åben og kan snakke lige ud om tingene.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag