+45 40 36 05 04

Handlekraft – Hvorfor er det så tungt?

Den administrerende direktør kigger på mig over brillekanten og åbner for posen med frustrationer: ”Vi kan gennemføre meget imponerende ting med vores kunder, men her i huset kan selv den simpleste ændring være utrolig tung og tidskrævende at implementere. Vi har dygtige folk, men alligevel en overraskende lav handlekraft. Og det er meget svært at se hvorfor …”

Mange oplever at det er meget tungt at ændre og udvikle indadtil. Det er som om at vi har mere mod og legitimitet hertil når det gælder kunderne. Så kan vi bedre sætte løsninger igennem og eksekvere. Så er der et højere mål. Men indadtil er kulturen ofte anderledes. Mindre vigtigt. Mere hensynstagen. Svage relationer. Svage ambitioner. Mere omstændelig organisering. Tungere processer.

Vi har strømlinet mange organisationer mod kunderne – og godt for det. Men mange kan måske med fordel gøre det samme indadtil.

Læs om Luksusfælden og talentløs service

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag