+45 40 36 05 04

Ledelse og Handlekraft – ryk mens du kan

Man skal smede mens jernet er varmt – det gælder også ens eget… 😉 Eksempel: du har malet stuen. Et billede nåede du ikke at hænge op, så nu står det på gulvet. Den første uge irriterer det dig og du har energi til at hænge det op. Men hvis du nu ikke fik det gjort, hvad sker der så efter en måned? Du har vænnet dig til det! Og dermed er din energi til at hænge det op markant lavere. Du får det først gjort når der er noget udefra som presser – fx. gæster eller din samlevers insisteren. Eller aldrig… måske står det der stadig 12 år efter

Sådan er det også i organisationen. Hvis der er et problem eller udfordring eller ide eller ny strategi – så skal du rykke på den asap mens energien er der. Det er dit handlekraftige ‘window of opportunity’. Om 6 måneder er der noget andet i fokus. Hvad så med ting der tager 9 eller 19 måneder at gennemføre – ja så har du et problem. Og brug for profiler som er mere vedholdende end flygtige og måske brug for at klippe det op i minde bidder.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag