+45 40 36 05 04

Hvad er den bedste organisation? Make a Match!

Forleden var jeg til et arrangement hvor man forsøgte at definere mellemleder-rollen. Det var svært bla. fordi deres analyser og interviews strittede i alle retninger.

Jeg får ofte spørgsmål eller kommentarer der går på at den ene organisation er bedre end den anden, eller den ene profil er bedre eller den anden kultur ikke duer…

Men den hypotese duer ikke. Der er ikke én bedste mellemleder rolle eller kompetence – der er mange. Og den bedste er ikke den bedste for alle – men den der matcher en række andre parametre. Disse parametre er forkellige fra organisation til organisation – og derfor er er matchet også forskelligt.

De 4 parametre der skal matche er:

  1. Strategi
  2. Ledelse
  3. Kultur
  4. Individ profiler

Så i en meget kundeorienteret organisation er det et sæt af matches som er forskelligt fra en produktions-orienteret sagsbehandler-fabrik – som igen er forskelligt fra et kreativt værksted.

Så – kig ikke efter det bedste af de fire – kig efter det bedste match af alle fire…

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag