+45 40 36 05 04

Tabu for ledere – hårdt at komme igang igen?

Velkommen tilbage fra ferie (forhåbentligt med lidt sol). Jeg har allerede nu mødt mange ledere, som synes det er lidt tungt at komme op i gear igen. Og hvad kan man så gøre? Det sjove!

Start med det som giver dig energi. Tænk over, og bliv helt skarp på, hvad det er i jobbet som tænder dig – og vær så sikker på at det fylder godt i kalenderen nu. Hvis du ikke lige kan se det er det blot en endnu vigtigere analyse at gøre. Men det er måden du får dig selv rullet igang på. Det andet middel er ganske almindelig disciplin. Den skal du også bruge selvom det lyder både gammeldags og politisk ukorrekt. Med en fin balance af de 2 ting er du snart flyvende igen!

Og hvad er det modsatte? Faldgruben er at belønne din træthed med at gå tidligt hjem. Mange har en ond cirkel hvor de har som mål at smutte tidligt – og for at det kan lade sig gøre må de arbejde hurtigere.

1) Det er stressende

2) de luger ud i alt det sjove og sociale – så jobbet bliver altså både komprimeret og kedeligt. Ikke en god måde at starte på. Tag dig hellere god tid og sørg for at det sjove er med. Det gælder iøvrigt også dine medarbejdere.

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag