+45 40 36 05 04

VL døgnet er igang med scenarier for 2020

Det har været en inspirerende dag på VL-døgnet. Super stemning. Nye og gamle bekendte. Og selvfølgelig temaer og diskussioner – der giver ens egne tanker et spark. Jeg bliver kreativ af at lytte. Bare tage ind – så begynder tankerne at snurre, og jeg skribler løs på forskellige mindmaps med ideer.

Temaet er 2020 – hvor peger magtbalance, Østen og innovationen hen, når man kigger langt frem? Noget er selvfølgelig det rene ‘crap’, når man gætter på så lang en tidshorisont (man kan ikke engang gætte en valutakurs 3 måneder frem, eller vejret 9 dage frem). Andet falder man i søvn til fordi lyset er dæmpet og stemmen monoton – Men andet inspirerer og sætter tanker igang ved at tegne helt nye scenarier – hvad nu hvis faktisk Kina blev større end USA og kontrollerer de vigtigste råvarer i verden? Hvad nu hvis ledelse er kvindedomineret i 2020? Hvad nu hvis befolkningen udvikler sig så 2 grupper dominerer (kunder, medarbejdere, og ved folketingsvalg…) – de gamle og de overvægtige? Hvad hvis Afrika bliver det næste vækstområde efter BRIK ? Hvad hvis vi kan leve til vi bliver 150? Hvad hvis tempo og udsving af kriser og forandringer og dermed risiko øges kraftigt?

Hvad vil sådanne scenarier betyde for dit job? For din business? For dine børn?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag