+45 40 36 05 04

Agil Ledelse

Agil ledelse er hvor man igennem en fleksible organisations kultur, kan fejle hurtigere og derfor lære hurtigere. Agil ledelse er med andre ord en ledelsesform hvor man sætter arbejdsopgaver og processor i drift løbende imens man videreudvikler.

I de sidste 100 år har vi levet med et ”mindset”, hvor man kom ind i bunden af organisationen, og så var det ellers ”up or out”. Det vil sige, at vores tankesæt, vores kultur og det med, at man hele tiden vokser og arbejder for at komme til det næste niveau, det appellerer ikke til de unge mennesker i samme grad. Det vil igen sige, at vi skal til at have nogle karrierer, der er skåret på en helt anden måde. De har altså et mere horisontalt end et vertikalt perspektiv. Sådan tænker vi slet ikke i dag, der tænker vi, at man kommer ind i bunden og ender med at blive partner. Det er partneren, der står for at skaffe mad på bordet, og det tror jeg, at vi kommer til at vende fuldstændig på hovedet.


I min nyeste bog ‘Fremtidens Ledelse’ går jeg blandt meget andet i dybden med agil metode,
et begreb som uden tvivl kommer til at være et nøgleord i fremtidens ledelse.

Klik her og læs om bogen, så du kan lærer om hvordan din organisation kommer til at ændre sig. Hvilket betyder at du kan forberede dig og få en lederudvikling der peger mere fremad end bagud…


Hvis du skal være succesfuld på fremtidens jobmarked skal du både som virksomhed og som medarbejder have defineret et overordnet purpose, og du skal brænde for det. Hvis du kun kommer, fordi du skal bruge nogle penge, så skal du ikke være her. Du skal være her, fordi du har en passion og vil udrette noget med din indsats. Det gør arbejdet sjovere for dig, og du bliver en meget bedre medarbejder, samtidig med at vores kunder får et bedre produkt og en bedre kundeoplevelse. Vi ønsker, at alle vores medarbejdere har ild i øjnene.

Hvis ikke du ser de her ændringer, så bliver du efterladt på perronen. Det handler om evnen til omstilling. Der er givetvis nogle, der kommer i klemme, men der er også nogle, som er i stand til at gøre noget ved det. Så hvis du sørger for at være agil, efteruddanne dig, være med på toget, være åben over for at komme over i en anden jobfunktion, gribe de muligheder, der er, være proaktiv, så behøver du ikke blive tabt. Men det går rasende stærkt.

Fra min bog ‘Disrupt dig selv’

Relaterede blogindlæg:

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.